2021-03-17 08:39:10• hírek • Fizetett tartalom

Nem árulnak zsákbamacskát: ingyenesen elkészítik a leendő konyha vagy fürdő látványtervét

Szeretné látni, miként is fog kinézni a rég várt átalakítás után a fürdőszoba vagy a konyha? Milyen alakú vagy színű fali- és padlócsempével mutatna a legjobban a főző- vagy fürdőhelyiség? Akkor térjen be a Lebăda üzletébe és használja ki az ingyenes 3D-s látványterv-készítés adta lehetőséget, melyben egy komoly szakmai tapasztalattal rendelkező csapat áll szolgálatára.

A lakberendezéssel szemben a belsőépítészet sokkal tágabb fogalom: a belsőépítész nem ritkán falakat mozgat, funkciókat cserél fel, majd a teret megtölti színekkel, fényekkel, anyagokkal és dekorációval is - magyarán szólva otthont varázsol a térből. A cél, hogy egy olyan harmonikus élettér kerüljön kialakításra, mely tökéletesen alkalmazkodik az ügyfél elvárásaihoz, életstílusához, ízléséhez és társadalmi-gazdasági státusához.


Hogy a lakásból otthon legyen, először fel kell mérni a rendelkezésre álló teret, majd mindennek meg kell határozni a leendő funkcióját. Ezt követően ki kell választani azt a minden szempontból megfelelő stílust, mely uralkodik majd a térben, és természetesen nem árt kijelölni a rendelkezésre álló költségkeretet is.


A belső tér kialakításánál döntenünk kell elsősorban a falakon érvényesülő színekről, a padlóról, a bútorzatról, a dekorációról, a szövetekről, növényekről és a megvilágításról is. A helyesen megválasztott színek plusz eleganciát kölcsönözhetnek a helyiségnek, vagy épp ellenkezőleg, egy kis játékosságot csempésznek a térbe. Sőt, azért is érdemes alaposan mérlegelni a színeket, mert nagy hatással lehetnek lelki állapotunkra is: a szakemberek szerint például a hálószobában nem javasolt a piros használata, a kék és a zöld árnyalatai azonban hozzájárulhatnak a pihentetőbb alváshoz. Döntsünk bárhogy is, azt mindenképp tartsuk szem előtt, hogy a falakon túl a padló és a nyílászárók színének is harmonizálnia kell egymással.



Bútorvásárláskor két opció közül kell választanunk. A sorozatgyártott bútorok nagy előnye, hogy könnyen hozzáférhetőek, viszont standard méreteik miatt elképzelhető, hogy nem illeszkednek majd otthonunk méreteihez. Dönthetünk a térbe tökéletesen passzoló, rendelésre készült bútorok mellett is, viszont ezzel kapcsolatban pedig azt érdemes tudni, hogy a munkafolyamat időigényes, s talán a vártál később kapjuk kézhez az elkészült darabokat. A tökéletes választás az aranyközépút lehet: a tágas terekhez (pl. hálószoba) választhatjuk a lapraszerelt bútorokat, az olyan kisebb alapterülető helyekre pedig, mint például a konyha, érdemes lehet beruházni egy egyedi készítésű változatra. Természetesen minden esetben törekedjünk a kromatikus harmóniára, a dekorációt pedig ne vigyük túlzásba, hiszen a rengeteg festmény, függöny, drapéria, párna és élő növény könnyedén keltheti a túlzsúfoltság érzetét.


Végül, de nem utolsósorban tervezéskor ne felejtkezzünk el az olyan fontos elemekről sem, mint például az elektromos berendezések és a szaniter felszerelések, hiszen ha ezek kimaradnak, a végén nem várt impovizációkhoz kell folyamodnunk.



Noha most csak néhány alapvető szabályt igyekeztünk ismertetni, a Lebăda üzleteiben dolgozó szakemberek készséggel állnak mindazok rendelkezésére, akik lakásfelújításba vágnak és szükségük volna egy hozzáértő tanácsaira. Amennyiben szeretne előjegyzést kérni egy látványtervkészítésre is, az ide kattintva elérhető oldalon megteheti ezt. A szolgáltatást hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között veheti igénybe a Károlyi út C15-17 szám alatt található bemutatóteremben.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: